Prentjes en folders

Welkom. Hier vindt u allerhande prentjes, posters en boekjes over het katholiek geloof. Indien u iets wil bestellen dient u aan te vinken wat u graag zou bestellen, alsook het aantal in te vullen, en vervolgens het gegevensformulier in te vullen. Daarna klikt u aan welke zending u kiest.

De prenten en folders zijn gratis – maar u krijgt de kans om ons apostolaat te steunen.

Hartelijk dank voor uw bezoek.

NIEUW: Formaat: A5, 20 blz.

NIEUW: Dezelfde video die eerdere op deze website werd getoond. 24 min. Commentator: M.Dekee.

NIEUW: Hierin staan drie artikels over de Eucharistie die op het blog verschenen, mits enige aanpassing. Formaat: A6; 20 blz.

NIEUW:Folder over de Eucharistie, eucharistische mirakels en hoe onze houding moet zijn tijdens de Mis en bij het ontvangen van de H. Communie. Een folder tegen de handcommunie. Formaat: A5; 4 blz.

 

olvroz

Foldertje met uitleg hoe de Rozenkrans wordt gebeden, de verschillende mysteries en kort over het ontstaan en over de devotie tot de Rozenkrans (met de 15 beloften van Maria). Formaat: A6, 6 blz.

folder001

(Zolang de voorraad strekt) Folder met uitleg over de H. Eucharistie, de betekenis, de voorafbeeldingen in het Oud Testament, wat Jezus zelf zegt in het Evangelie, hoe men de Communie moet ontvangen en op het einde worden er kort 9 Eucharistische mirakels opgesomd. Formaat: A6, 10 blz.

Prent met gebed van de H. Margareta Maria. Formaat: A7.

Prent met gebeden die de Engel van Portugal in 1916 aan de zieners van Fatima heeft meegedeeld. Formaat: A6.

Prentje met op de achterzijde een toewijdingsgebed. Formaat: A7.

Prentje met op de achterzijde het Exorcismegebed van Paus Leo XIII. Formaat: A7.

Prent van de Barmhartige Jezus met op de achterzijde hoe men het Kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid bidt, alsook een paar uittreksels uit het dagboek van de H. Zr. Faustina. Formaat: A6.

lijkwadepic

Prent met op de voorzijde de Lijkwade van Turijn en op de achterzijde de reconstructie van het gelaat van de Heer op basis van die lijkwade, alsook een weergave van replica’s van de doornenkroon, de nagels,… Formaat: 1/2 A5

kuisheidprev

Deze folder handelt over de deugd van de kuisheid en legt uit wat onkuisheid is. Op het einde een bemoediging en tips voor wie in deze zonde is gevallen. Ideaal om onze huidige onwetende generatie mee te onderrichten. Formaat: 1/2 A5 6 blz.

In deze film gaat men dieper in op het fenomeen van wenende beelden, die in de laatste decennia sterk zijn toegenomen. Men kijkt naar de oorzaak van deze wonderen, namelijk de zonden van de mensheid, de rampen die over de wereld komen, en wat de H. Maagd daar zelf over zei op diverse verschijningsplaatsen. Kun jij de tranen van jouw Moeder negeren? Speelduur 44 minuten. Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

Op aanvraag. Niet voorradig.

 

 

Uw gegevens

 

Verzending

Zendingen voor België worden vanuit België verzonden, zendingen voor Nederland vanuit Nederland. Andere landen vanuit België.

Steun het apostolaat

Indien u dat wenst kunt een bijdrage overmaken via Paypal, om het apostolaat te steunen.

U kunt kiezen welk bedrag u wenst over te maken:

Donatie

Steun het apostolaat.

€2,00

Donatie

Steun het apostolaat.

€5,00

Donatie

Steun het apostolaat.

€10,00

Donatie

Steun het apostolaat.

€20,00

Donatie

Steun het apostolaat.

€50,00